In Lutosa-land is de aardappel onze passie. Ideale grond, opmerkelijke knowhow en talentvolle mannen en vrouwen dragen bij tot de productie van deze parel van de Belgische gastronomie. Het is geen toeval dat je hier vaak hoort: ‘we geven er nog een patat op’.

Missie Dol op Belgische friet Organisatie
2

Praat je met een Belg over het weer, dan klaagt hij gegarandeerd over de regen. De aardappeltelers zullen je echter vertellen dat het Belgische weer ideaal is; een gematigd klimaat met regenbuien die de zandleemgrond voeden. Net zo ideaal als ons partnership met de landbouwwereld en de vele schakels in de keten...

3

Van de versheid van onze grondstoffen tot de diepvriezer van de
consument; het product wordt op geen enkel moment uit het oog verloren.
Er liggen slechts enkele tientallen meters tussen de geklimatiseerde opslaginstallaties voor onze grondstoffen, langs onze productie-eenheden tot de opslagplaatsen voor de afgewerkte producten. De logistiek zorgt ervoor dat het verpakte product tot op uw bord komt. Van begin tot eind worden geavanceerde middelen ingezet.

De Lutosa-producten worden in meer dan 140 landen over vijf continenten verkocht. Ons verkoopsbeleid bestaat erin om partnerships met lokale spelers te bevorderen. We vinden inderdaad dat u het best geplaatst bent, gezien u perfect uw markt kent. In België worden we omringd door medewerkers die experts zijn in hun domein en die over een sterke teamgeest beschikken.

Lees het persbericht